Dyrenes Alliance er en ungdomsforening, der blev stiftet i 2008 af en gruppe unge, som ville gøre en forskel for dyrene. Foreningsaktiviteterne startede som folderuddelinger på gaderne, men sidenhen har Dyrenes Alliance udviklet sig til en større, demokratisk forening med 15 lokalforeninger over hele landet, der udfører fed og lovlig aktivisme og fører effektive kampagner, der er målrettet konkrete resultater.

Som ungdomsforening brænder vi for at arbejde for en bedre verden for dyr og miljø, samtidig med at engagere unge for en retfærdig verden for dyr. Vores aktiviteter spænder fra målrettede demonstrationer og folderuddelinger, smagsprøveuddelinger og sociale events til filmvisninger, workshops og debataftener. Du kan følge med i hvilke aktiviteter, der foregår i din lokalforening under aktiviteter.


Drevet af vores medlemmer
Vores arbejde er fuldstændigt afhængigt af vores medlemmer. Der ville ikke være noget aktivisme uden frivillige, og der ville ikke være nogen forening uden økonomisk støtte. Derfor er vi dybt taknemmelige for alle, der støtter Dyrenes Alliance og vores arbejde for en bedre verden for dyrene og klimaet.


Dit bidrag går blandt andet til at

Du kan læse mere om Dyrenes Alliance og vores arbejde på dyrenesalliance.dk.